Servicii de dezinfectie

Servicii de dezinfectie – metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile

Cand si de ce trebuie efectuata dezinfectia?
Cel mai sigur si ieftin atunci cand vorbim despre sanatatea noastra este sa prevenim decat sa combatem. Ganditi-va cat de mare este riscul contactarii unei bacterii sau a unui virus de la o persoana infectata. Mai ales cand circulam cu mijloacele de transport in comun, cand folosim toalete publice, cand lucram in colectiv, cand mergem la biblioteca sau folosim acelasi bazin de inot. De ce sa nu ne protejam prin efectuarea periodica a unor tratamente de dezinfectie. Totodata, datorita inovatiilor in domeniul tehnic au devenit foarte accesibile.
Produsele folosite de societatea noastra în acest scop prezinta un spectru larg de actiune. O actiune ce neutralizeaza rapid principalii agenti patogeni, avand actiune bactericida, virucida, fungicida, sporicida,
Metodele de aplicare depind de conformatia încaperilor, precum si de utilitatea acestora.

Principalele metode de dezinfectie aplicate de noi sunt:

Pulverizarea;
Nebulizarea ( „ceata rece” );
Termonebulizarea ( „ceata calda” );

Servicii de dezinfectie
Impreuna cu dumneavoastra vom alege metoda cea mai potrivita, tinand cont de caracteristicile spatiului ce urmeaza a fi tratat. Din studiile efectuate pana in prezent, rezulta o serie de cifre extrem de interesante si anume: daca luam in considerare o suprafata constanta, pe care aplicam o cantitate identica de dezinfectant, in functie de metoda putem obtine urmatoarele valori:

Pulverizare: se obtine o singura picatura cu dimensiunea de 300 µ diametru;
Nebulizare: se obtin 1000 picaturi de 30 µ diametru;
Termonebulizare: se obtin 1.000.000 picaturi de 3 µ diametru.
Acest „milion” de picaturi, ce se depun pe toate suprafetele, creeaza un „film” compact de produs dezinfectant, eficacitatea termonebulizarii dovedindu-se superioara oricarui alte metode.
Calitatea tehnologiei utilizate in obtinerea aerosolilor, precum si calitatea formularii produselor utilizate in acest scop, este extrem de importanta, avand in vedere faptul ca dimensiunile cat mai reduse ale acestora, sporesc eficacitatea operatiunii de dezinfectie.
DDD Expert este pregatit sa raspunda cerintelor clientilor sai cu solutii viabile si servicii prompte, prin organizare, raspandire teritoriala, personal cu experienta si echipe multidisciplinare. Am creeat o serie de programe de profilaxie si combatere a presiunii infectioase prin mijloace specifice, dar si nespecifice. Pe de-o parte, acestea trebuie sa raspunda cerintelor tehnice sanitar – veterinare, dar sa se si impleteasca strans cu cerintele clientilor de reducere la maximum a cheltuielilor.