Deratizare spatii comerciale

Rozatoarele nu au ce cauta in spatii comerciale, sedii de firme sau institutii de orice fel. Accesul la resturile de mancare sau la orice sursa de hrana este una dintre problemele care trebuie rezolvate (preventie!).

Naptera va ofera servicii de deratizare pe baza de contract si se asigura ca spatiile si imaginea societatilor dumneavoastra raman curate.

Principiile combaterii rozatoarelor:

  • Inspectare si monitorizare: Supraveghere pentru prezenta rozatoarelor reprezinta cautarea unor caracteristici din mediu care sa incurajeze aparitia rozatoarelor. Monitorizarea se face regulat si se iau in calcul urmatoarele aspecte: numarul, tipurile si pozitiile semnelor sobolanilor, starea cladirii (conducte sau pereti sparti, curatenia), conditiile din afara cladirii cu privire la punctele potentiale de infestare, numarul de statii de momeala utilizate, etc.
  • Preventie: Obiectivul principal al fiecarei campanii de combatere a rozatoarelor este crearea conditiilor de mediu care sa descurajeze sau sa impiedice rozatoarele sa reintre in zona vizata dupa ce au fost eliminati printr-un mijloc sau altul.
  • Deratizarea efectiva care pe langa combaretrea rozatoarelor cuprinde si dervicii de  curatare a zonelor si eliminare de mirosuri.