Dezinfectia spatiilor industriale

Dezinfectia este o masura de siguranta.  Procesul de dezinsfectie a spatiilor industraiele implica indepartarea, dezactivarea sau uciderea microorganismelor patogene. Fiind distruse sau dezactivate, incetarea cresterii si a reproducerii acestora este minima.

Curatarea si dezinfectarea suprafetelor care au fost in contact cu animale sau pasar este un element vital in controlul bolilor bacteriene si virale. Cel mai important factor privind acest proces este curatenia spatiului vizat, determinand eficacitatea procesului de dezinfectare. Utilizatorii dezinfectantilor sunt responsabili si trebuie sa aiba obiective clare si un plan de actiune solid. Procedurile si politicile de dezinfectare trebuie sa indeplineasca cerintele legale si de mediu in conformitate cu legea in vigoare.

Efectuarea dezinfectiei este recomandata pentru inlaturarea sau uciderea agentilor patogeni care ne pot pune sanatatea in pericol, chit ca vorbim despre persoane sensibile cu alergii sau nu. Mediul de desfasurare a activitatii noastre este vital in sanatatea fizica si psihica, atat pentru noi cat si pentru cedin jurul nostru, transmiterea fiind inevitabila si simpla prin contactul nostru cu obiectele infectate sau pe calea aerului.

Alegeti DDD Expert pentru echipamentul si produsele detinute, seriozitatea si implicarea de care dam dovada. Se intocmeste contract de prestare a serviciului periodic conform nevoilor dumneavoastra si se intervine in situatii de urgenta.

Alegeti un mediu dezinfectat periodic pentru sanatatea dumneavoastra si a suprafetelor sau obiectelor cu care intrati in contact.