Sunteți gata să vă dezinfectați spațiul? Sunați-ne la 0364-963

Asigurarea securității și dezinfectării spațiului dvs. de lucru și a locuinței este un proces ușor și fără griji cu DDD Expert. Pentru că șervețelele igienizante nu o vor ajuta. Dacă sunteți un furnizor esențial de servicii sau casa dvs. a fost expusă la COVID 19, trebuie să vă păstrați zona de lucru / casă în siguranță pentru clienți, angajați și familie.

Metodele de dezinfectare și ceață pe care le folosim sunt sigure! Folosimdezinfectanți EPA de spital și luptăm împotriva 99,99{9e121e998a8f9d41b4cc9dff3e5c4c3fbead7ceb9cf874a6a664044590a37882} din bacterii, astfel încât dvs., ca afacere sau proprietar, să le puteți restabili liniștea sufletească celor care se întorc la serviciu sau acasă. Alte beneficii includ metodele noastre; Sigur pentru copii, dezinfectant pe bază de apă și fără comandă și neinflamabil și netoxic.

Cum functioneaza?

Orice casă sau afacere din Cluj este predispusă la COVID 19 prin strănut, tuse sau alte picături din aer. Dezinfectanții utilizati de DDD Expert nu nu mai că descompun scuturile care protejează virusul, dar metodele noastre ajung în toate colțurile spațiului dvs. pentru a ucide virusul. Puteți fi siguri când angajații dvs. se întorc la serviciu sau vă întoarceți acasă după ce ați fost expus la COVID, metodele noastre vă vor ajuta să vă întoarceți în rutină fără să vă faceți griji cu privire la substanțele chimice nesigure sau la bacteriile și virusurile periculoase.

Pentru a fi clar, trebuie să urmați în continuare instrucțiunile DSP. Deși casa sau afacerea dvs. poate fi curățată de serviciile noastre de curățare COVID, trebuie să practicați în continuare distanțarea socială, purtând o mască și să vă spălați pe mâini.