Dezinfectia spatiilor comerciale

Utilizarea eficienta a dezinfectantilor constituie un factor major in prevenirea infectiilor dobandite in anumite medii de lucru, precum in spatii de birouri, firme si intreprinderi unde angajatii conlucreaza in spatii inchise cu birouri si obiecte ce reprezintra mijloace de usoara transmisie a agentilor patogeni de la o persoana infectata la o potentiala gazda sensibila.

Suprafetele trebuiesc dezinfectate periodic deoarece reprezinta elemente critice, fiind un contact frecvent intre pielea omului si acestea. Utilizarea frecventa este recomanda pentru rezultate ridicate insa nu trebuie sa omitem faptul ca suntem predispusi oricand la infectarea cu diferiti agenti patogeni atunci cand dezinfectarea se efectueaza cu ajutorul unor produse de slaba calitate sau in cazul celor calitative insa aplicate intr-un mod necorespunzator si rar.

Asadar dezinfectia suprafetelor si a instrumentelor este un aspect important in controlul infectiei, asa cum se respecta in unitatile medicale, stomatologice, si altele. Solicitarea unei examinari este obligatorie si importanta in vederea evaluarii potentialului de dezinfectare si decontaminare.

Adesea la locul de munca va folositi de acelasi calculator, puneti mana pe acelasi mouse si tastati pe butoanele aceleiasi tastaturi. Microbii se dezvolta pe suprafete care adesea sunt in contact cu pielea noastra si fac usoara transmisia agentilor patogeni de la o persoana la alta.

DDD expert s se adreseaza firmelor de amploare si micilor intreprinderi care sustin conceptul unui mediu sanatos si curat.

Apelati la profesionisti mai ales in sezoanele cu gripa si alte boli cu transmitere virala. Este mult mai usor sa previi decat sa combati.

Cere o oferta! Si vom gandi impreuna un plan eficient de dezinfectare a spatiului propus folosind produse ale caror brand-uri sunt recunoscute pe si apreciate pe piata.